Wij hopen medio maart puppen te mogen verwelkomen van onze "Luna" Blue Flower Whispers From Paradise en NL Ch. Gambell v. 't Melkmeisje van de kennel Van het Melkmeisje van Diana Schmidt. Voor meer informatie over dit nestje, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ons groot verdriet hebben wij afgelopen week afscheid moeten nemen van "Buddy", Int. Multi. Ch. Sunlight Whispers From Paradise. We zullen zijn geweldige uitstraling en zijn rustige stabiele karakter nooit vergeten. Wij wensen Nico en Jolanda heel veel sterkte.

Begin juni 2017 hopen wij puppies te mogen verwelkomen van onze "Ivy" Honey Honey Whispers From Paradise en "Herbie" Int. Multi Ch. A'dior Sunset Boulevard van de Vom Haus Rosenpracht kennel van Olaf en Petra Scheuer. Voor meer informatie over dit nestje, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 21 april 2017 is het nestje geboren van "Lizzy" Starlight Whispers From Paradise en "Samu" Lux. Ch. Top Secret Vom Haus Rosenpracht. Er zijn maar liefst zeven mooie dark sable puppen geboren: vier reutjes en drie teefjes. Op onze puppenpagina zijn foto's van dit heerlijke nestje te vinden.

Halverwege april hopen wij dark sable puppen van onze "Lizzy" Starlight Whispers From Paradise en "Samu" Duits en Luxemburgs Jeugd Ch. Top Secret vom Haus Rosenpracht van de Vom Haus Rosenpracht kennel van Olaf en Petra Scheuer. Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup uit dit nestje, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.